Prezentări pentru public

Prezentări de astronomie pentru public, suținute la cerere de Șonka Adrian.

Pot ține la cererea grupurilor, firmelelor, școlilor sau liceelor, prezentări de astronomie într-un format atractiv și modern. Sunt disponibile următoarele prezentări:

 • Călătorie prin Univers
  Folosind un program special de astronomie vom călători prin Univers plecând de pe Pământ. Vom vizita planete, stele, galaxii și vom vedea cât de mare este.
 • Călătorie virtuală în sistemul solar
  Sistemul solar nu are nici un secret în această prezentare virtuală. Vulcanii de pe Marte, inelele lui Saturn, cerul văzut de pe cele mai îndepărtate planete sunt câteva din subiectele prezentării.
 • Ghid vizual al cerului
  Cele mai frumoase obiecte aflate pe cer, văzute cu ochii celor mai mari instrumente, vor fi prezentate folosind un program special de astronomie. Vom putea sări din stea în stea pentru a descoperi cele mai interesante obiecte astronomice.
 • Apă pe Marte: Spirit și Opportunity
  Acum trei miliarde de ani planeta Marte era străbătută de râuri, acoperită de mări și lacuri. Vom urmări traseul a două dintre cele mai longevive sonde  spațiale.

Prezentările sunt ținute la cerere. Pentru mai multe detalii trimiteți un mail la sonka punct adrian la gmail.com (înlocuiți „punct” cu „.” și „la” cu „@”).